Emeritaat ds. H. van den Berg (Berkel en Rodenrijs

ds van den Berg

De kerkenraden van Dalfsen-Oost en -West ontvingen onlangs een brief van onze zusterkerk Berkel en Rodenrijs waarin zij melden dat ds. Henk van den Berg op 5 juli 2020 voor de laatste keer voorging in de gemeente. Hij was op dat moment 40 jaar in dienst van de kerken als dienaar van het Woord. En hij bereikte een paar dagen eerder al de leeftijd die recht geeft op emeritering uit actieve dienst.

Als gevolg van corona en de gezondheidssituatie van ds. van den Berg heeft de afscheidsdienst nog niet plaats kunnen vinden. Terwijl we helaas opnieuw in lock-down zitten heeft Berkel en Rodenrijs nu toch besloten om op DV zondag 31 januari 2021 een kerkdienst te beleggen waarin ds. Van den Berg voorgaat en afscheid neemt als predikant van de gemeente. Een bijzonder moment, waar vrijwel geen mensen fysiek aanwezig kunnen zijn.

Toch nodigen zij ons uit om als één van de gemeenten waar ds. van den Berg heeft gestaan deze dienst mee te maken. Dat kan live, via de livestream van de kerk (te vinden op de website www.gkvdebron.nl). De dienst begint om 16:30 uur en is o.a. ook via YouTube te volgen https://www.youtube.com/channel/UCEiGwkuDOvEyV6Td4LPnkNw

Ook kunt U van uw kant uw betrokkenheid laten blijken, door een boodschap naar ds. van den Berg en zijn vrouw te sturen. Zijn postadres is: Maisveld 30, 2661 VG BERGSCHENHOEK. Of per e-mail: ds.hvdbergkpnmail.nl.

de kerkenraden van Dalfsen-Oost en -West.