Poster Sing in datum 15 7 18Op zondagmiddag 15 juli wordt er een Sing-in gehouden op het Kerkplein voor de Grote Kerk in Dalfsen.
Thema is: 'Water'. Water is onze eerste levensbehoefte. Jezus geeft ons levend water, waardoor wij nooit meer dorst hoeven hebben.

De liederen uit de verschillende tradities zijn gekozen rondom het thema. Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. De zang wordt ondersteund door o.a. Marjolein Dekker en Els Sikkema. De begeleidende band bestaat uit: Mirjam Jansen (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel (dwarsfluit) Edwin Vetkamp (basgitaar) en Erik Ritsema (drums). De kinderen mogen vooraan komen om de kinderliederen mee te zingen.

Er is een gedrukte liturgie en een keuzeblad voor verzoeknummers. De collecte is bestemd voor het project Casa Ana in Roemenië – opvanghuis voor zigeunerkinderen - waar Dalfser jongeren eind van die week naartoe gaan om te klussen en te helpen.

De Sing-in begint om 16.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee of limonade. Bij slecht weer is het binnen in de Grote Kerk. Iedereen is van harte welkom!