Sing for the KING 29 april

Zondag 29 april wordt er in de feesttent bij het Gemeentehuis een interkerkelijke Sing-in gehouden: Sing for the KING. Sinds de kroning van koning Willem Alexander in 2013 wordt elk jaar een feestelijke Sing-in gehouden op zondagochtend. Dan wordt er gezongen voor de Koning met een hoofdletter: Jezus, de Heer, met alle mensen van Dalfsen en omstreken die daar belangstelling voor hebben. Het thema is dit jaar 'Hoop op de Koning'. 

Mr. Cor Verkade uit Gouda zal een korte boodschap brengen. Cor Verkade is zelfstandig ondernemer en voorzitter van STICHTING de Bijlmerkerk. Hij is betrokken bij het 'Zorgnet Roemenië'  die hulp biedt aan de armsten in dat land. De collecte die gehouden wordt zal – na aftrek van de onkosten – daaraan in zijn geheel voor bestemd worden. Zie http://www.zorgnet.eu/. Marion Lutke presenteert de Sing-in.

De kinderen mogen bij de kinderliederen naar voren komen. Onder leiding van Wim de Wolf (piano) zal een gelegenheidsband de samenzang begeleiden: Marjolein Dekker, Hèlène Krale, Dorien Jansen, Sharon Buitenhuis, Mirjam Jansen (zang), Jan Kramer (gitaar), Esther Eilander (dwarsfluit), Hans de Jong (viool), Gerriën Groen (basgitaar) en Feike Nijburg (drums). 

Sing for the KING begint om 9.30 uur. De tent is open om 9.00 uur. Nodig iemand uit en wees van harte welkom!