Samen voor verbinding op 9 juni


Beleef mee bannerMeer dan helft van de mensen ouder dan 75 jaar zegt zich eenzaam te voelen. LPB media (voorheen Luisterpost | Bralectah) komt in actie tegen eenzaamheid en voor verbinding.

LPB media wil graag samen met iedereen in actie tegen eenzaamheid en voor verbinding. Daarom organiseert LPB media een campagnedag op zaterdag 9 juni van 11.00 – 17.00 uur.

Campagnedag live
LPB media gaat die dag met een paar camerateams het land door om mensen te bezoeken. Want actief luisteren naar iemand laat een duidelijk bericht zien: dat u zich voor hem of haar interesseert. En LPB media interesseert zich voor ouderen die graag betrokken blijven bij christelijke en kerkelijke activiteiten. Ouderen die hier plezier aan beleven maar vooral ook ouderen die dit niet meer fysiek kunnen meemaken en aan huis gebonden zijn. LPB media is daarom in actie tegen eenzaamheid en voor verbinding.

De campagnedag is live te volgen via Beleefmee! De bezoekjes door de camerateams worden uitgezonden, programma’s komen voor het voetlicht en men krijgt een kijkje binnen de organisatie van LPB media.

Kijk je mee? Ga naar samenvoorverbinding.nl
Zaterdag 9 juni van 11.00 – 17.00 uur.


Stuur een kaartje
naar een vriend/ vriendin of je opa/ oma iemand die ziek om te laten weten dat je aan degene denkt. Doe je mee? Kies een kaart, schrijf een berichtje en doneer €3,50. Op onze campagnedag op 9 juni zorgen wij ervoor dat jouw kaartje wordt opgestuurd!

Klik hier om een kaartje te sturen