Soos

In het kerkgebouw bevindt zich een soosruimte, genaamd Soos Dalfsen, welke dient als ontmoetingsruimte. Het doel van deze soosruimte is om mensen, zowel jong & oud, samen te brengen en te verbinden onder één dak door een brede vorm van kerk-zijn dat zich niet beperkt tot alleen de zondag.

De soosruimte ondergaat op dit moment een grondige verbouwing om er een frisse, moderne en multifunctionele soosruimte van te maken voor zowel jong & oud. Wij hopen u/ jou graag na deze opknapbeurt, welke wij medio september 2017 hopen af te ronden, te mogen verwelkomen!

Wilt u/ jij de activiteiten rondom de Soos Dalfsen en de verbouwing daarvan volgen? Dat kan door ons te volgen op onze facebookpagina: SOOS Dalfsen

Contactpersoon:

Timon Oldegbers