Sing in

Iedere sing-in staat in het teken van een thema. Rondom dit thema wordt een programma
opgebouwd waarin veel gezongen wordt. Daarnaast wordt dit aangevuld met drama, korte film, gedicht, luisterlied of een spreker. Zo ontstaat een gevarieerd programma van ongeveer een uur lang.

Deze sing-in wordt vier keer op zondagavond om 19.00 uur in Het Kruispunt georganiseerd. Op deze zondagen wordt ’s avonds dus geen kerkdienst gehouden. 's Middags is er een gezamenlijke dienst om 14.30 uur.

De sing-in heeft een open karakter, iedereen, - jong en oud- , is van harte welkom om mee te zingen, te luisteren en te beleven. Gemeenteleden, familie, vrienden of buren, kerkelijk of niet, iedereen kan in dit uur genieten van Gods liefde voor ons!

Na iedere sing-in staat de koffie en thee klaar en kan er nog even nagepraat worden.

Voor meer informatie:

Judith van der Vegte – singin@dalfsen.gkv.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Contact sing-in
  5. Vul de letters uit het plaatje in