Ons dorp

Werkgroep ‘Ons dorp’

Omdat wij als kerkmensen in en rond Dalfsen wonen, willen we graag ons goede nieuws met dorpsgenoten delen!

Daarvoor worden af en toe activiteiten georganiseerd, soms samen met andere kerken uit Dalfsen.

In 2010 is de werkgroep ‘Ons dorp’ ontstaan. Een van de aanleidingen daarvoor was het goede verloop van de open dag van de kerk die werd gehouden op 16 mei 2009 rond de onthulling van het nieuwe logo op de kerk. Veel Dalfsenaren kwamen een kijkje nemen in het gebouw, voerden een gesprek of namen deel aan de open maaltijd.

We staan tijdens de zomervakantie op de Blauwe Bogendagen en hopen een praatje te kunnen maken vanuit de marktkraam. Of delen alleen wat uit en bieden koffie aan. Gewoon om te laten zien dat geloven niet raar is. En dat we het geloof, dat mooie cadeau van God, ook niet voor ons zelf willen houden.

We hebben daarom ook met Kerst een mini-concert georganiseerd en flash-mob tijdens het Moonlightshoppen in het centrum: even stil staan bij de echte boodschap van deze sfeervolle dagen. Ook gaan we op eerste kerstdag, ’s morgens vroeg, kerstliederen zingen in het Zorgcentrum Rosengaerde. De bewoners genieten daarvan en wij natuurlijk ook!

Voor meer informatie:

Harrold Hofsink – T. 0529-466495,

Of Wim Lengkeek – T. 0529-434872,

Of vul het onderstaande contactformulier in.

Contact ons dorp