Aanbiedingsbrief HiHaHo interactieve video

Prachtig nieuws: het gebruik van interactieve video in de kerken gaat van start. Voor de zomervakantie hebben we een peiling gedaan onder ruim 600 kerken. Het overgrote deel heeft positief gereageerd op de mogelijkheid die wij bieden om met de gebruiksvriendelijke software ‘HiHaHo Interactive Video’ aan de slag te gaan. Het geeft veel nieuwe mogelijkheden voor andere vormen bij bijbelstudie, catechese, jeugd- en kinderwerk.

Nu is het dan zover! Maak uw video interactief in drie simpele stappen: Selecteer, verrijk en publiceer. Makkelijker kan het bijna niet. Een kind kan de was doen.

“Door het gebruik van ‘HiHaHo interactieve video’ raakten de jongeren meer betrokken bij het onderwerp. Na het beantwoorden van een meerkeuze vraag pikten zij meteen wat extra informatie op via een aan te klikken linkje, ideaal!” (bijbelkringleider)

HiHaHo ondersteunt het gebruik van video’s via alle gangbare platforms, zoals: YouTube, Vimeo, enz. Kennis van videobewerking is niet nodig. De software kunnen voorgangers, catecheten, leiders van studiegroepen, jeugdwerkers enz. gebruiken binnen hun gemeente. Eigenlijk kan iedereen met onlinebasisvaardigheden zo met HiHaHo aan de slag. Maar de makers van de software bieden aan om tijdens workshops van een dagdeel toekomstige gebruikers snel vertrouwd te maken met alle mogelijkheden. Bij voldoende belangstelling organiseren wij zulke workshops.

Ga naar www.hihaho.lpbmedia.nl en ontdek de mogelijkheden!

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een abonnement (en een pakket ontvangt u al voor 14,95 per maand!) meld het ons. Wij nemen dan contact met u op.